QUEERantine împreună

 

Teodora Ion-Rotaru Asociația ACCEPT

34.8% Complete
1,740 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
13
Donații

Sunt Teo, directoarea executivă a Asociației ACCEPT :). În ultimii 7 ani, de când sunt alături de organizație și de comunitate, am văzut o evoluție extraordinară a societății în România, și a modului în care persoanele LGBTI sunt privite și tratate de semenii lor.

Îmi place să mă gândesc că și Bucharest PRIDE, evenimentul pe care ACCEPT îl organizează de în fiecare an de 16 ani încoace, a contribuit la asta. Doar în perioada în care am ajutat la organizarea Pride-ului am văzut evenimentul crescând de la 1200 de participanți la peste 10 000 anul trecut.

Însă consider că cea mai importantă contribuție la creșterea vizibilității comunității o au artiștii queer. Ei comunică prin muzică, dans, joc de rol, ilustrație, design, pictură sentimentele care ne fac pe toți oameni în egală măsură. Ei dovedesc, iar și iar, că egalitatea e înnăscută, și nu aprobată sau dobândită.

Pandemia COVID-19 are potențialul să afecteze disproporționat de tare artiștii queer independenți, cei care stau la baza scenei locale queer și care fac posibilă existența unui Pride cu zeci de evenimente care sunt pe placul tuturor. De asemenea contextul actual nu oferă un spațiu safe de conectare/socializare și expresie al membrilor comunității.    ACCEPT își propune să organizeze în perioada următoare cel putin 8 petreceri prin care să promovăm cultura queer, DJ-ii comunitari și performance-uri care completează muzica live oferită în cadrul acestor evenimente. Aceste petreceri construiesc astfel o platforma de vizibilitate și activism LGBTI.   Avem nevoie însă de ajutorul vostru ca să ne asigurăm ca putem plăti artiștii și că transmisia evenimentelor este de calitate.

Primul eveniment a fost deja organizat sâmbătă, 24 aprilie, și a avut în permanență minim 130 de persoane conectate.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia ACCEPT este prima organizaţie neguvernamentală de drepturile omului din România care apără şi promovează drepturile LGBTI la nivel naţional.

SUSŢIN PROIECTUL

Aici pentru comunitate

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a susține artiștii queer și a oferi în același timp evenimente online de calitate, care să facă distanțarea fizică ceva diferit de izolarea socială. Împreună cu voi populăm singurătatea și ne asigurăm că în QUEERantine oamenii din comunitate rămân conectați. În cadrul evenimentelor ACCEPT toți performarii sunt plătiți corespunzător, și ne propunem să menținem acest standard pe întreaga durată a pandemiei și a perioadei în care barurile sunt închise.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

08 May 2020
07 May 2020

Anonymous

50 RON
07 May 2020
Much love!
06 May 2020

Baietii Karusello

200 RON
"La multi ani!", colorati si plini de voie buna! Te pupam cu drag, baietii Karusello!
01 May 2020
150 RON
Good luck guys!
29 Apr 2020
Uniti pentru drepturi egale!
29 Apr 2020
La multi ani
29 Apr 2020

Anonymous

55 RON
28 Apr 2020
Multa bafta si la multi ani cu evenimente de succes!
28 Apr 2020
La multi ani , Teo! Te iubim!
28 Apr 2020

Silvana

150 RON
28 Apr 2020

Anonymous

75 RON
27 Apr 2020