Aici pentru comunitate

Artiștii queer independenți, la fel ca majoritatea aritiștilor din România și domeniul cultural în general, au parte de o finanțare extrem de redusă pentru activitatea lor. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a susține scena culturală queer și a oferi în același timp evenimente online de calitate, care să facă distanțarea fizică ceva diferit de izolarea socială. Împreună cu voi populăm singurătatea și ne asigurăm că în QUEERantine oamenii din comunitate rămân conectați. În cadrul evenimentelor ACCEPT toți performarii sunt plătiți corespunzător, și ne propunem să menținem acest standard pe întreaga durată a pandemiei și a perioadei în care barurile sunt închise.

 

Suplimentar, Asociația ACCEPT implementează în perioada aprilie-mai 2020 campania „Aici pentru comunitate”, organizată cu sprijinul Romanian Diversity Chamber of Commerce și Orașul Meu. În cadrul aceste campanii oferim deja sprijin alimentar pentru 50 de persoane LGBTIQ+ afectate de pandemia COVID-19 care au o situație socio-economică precară, sunt vârstnice, sunt artiști queer afectați financiar de restricțiile actuale sau sunt lucrători și lucrătoare sexuale care și-au întrerupt activitatea. Sprijinul total acordat comunității este de 10000 de euro pe parcursul lunilor aprilie si mai 2020.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

1,740 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Aici pentru comunitate

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,740 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

QUEERantine împreună

Sunt Teo, directoarea executivă a Asociației ACCEPT :). În ultimii 7 ani, de când sunt alături de organizație și de comunitate, am văzut o evo

5,000 RON Target
1,740 RON Suma
13 Donatii
34.8% Complete